Ειδική Ημερίδα Ανάπτυξης Δικτυώσεων “Building a Global Presence”, στις 26/09/2013 στο Export Summit II στη Θεσσαλονίκη.

17 Σεπτεμβρίου 2013 | By

Στο πλαίσιο της εξέλιξης της Πρωτοβουλίας Εξωστρέφειας, έχει ξεκινήσει η φάση της ανάπτυξης δικτυώσεων των στελεχών επιχειρήσεων από φορείς και εμπειρογνώμονες, με στόχο την ανάπτυξη επαφών, την ανταλλαγή ιδεών, τη διάχυση επιτυχημένων πρακτικών και την αντιμετώπιση σχετικών προβλημάτων στις εξαγωγές. Η φάση δικτύωσης θα διεξαχθεί μέσα από συγκεκριμένες δράσεις και εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα κατά την επόμενη περίοδο, σε διάφορες περιοχές.

Η πρώτη δράση δικτύωσης αφορά στην Ημερίδα που διοργανώνουν ο ΣΕΒ και ο ΣΕΒΕ “Building a Global Presence”, στις 26 Σεπτεμβρίου 2013, στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του 39th IATTO Forum-Export Summit II (www.exportsummit.gr). Η εξειδικευμένη αυτή Ημερίδα Ανάπτυξης Δικτυώσεων περιλαμβάνει έμπειρους ομιλητές από τις εξαγωγικές επιχειρήσεις, την ελεύθερη αγορά και τη δημόσια διοίκηση, και διαρθρώνεται σε επιμέρους Ενότητες που αφορούν σε θέματα Digital Marketing, Branding, Distribution, New Market Entry, καθώς και σε κρίσιμους παράγοντες και πετυχημένες πρακτικές ανάπτυξης εξωστρεφούς προσανατολισμού. Για το αναλυτικό πρόγραμμα της Ημερίδας, πατήστε εδώ.

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Makedonia Palace, στην αίθουσα «Αριστοτέλης» και ώρες 09:00 με 12:00. Η συμμετοχή στις εργασίες της Ημερίδας “Building a Global Presence” είναι δωρεάν για όλους τους συμμετέχοντες στην Πρωτοβουλία Εξωστρέφειας “Export Expert” του ΣΕΒ. Προϋπόθεση για τη δωρεάν παρακολούθηση είναι η δήλωση συμμετοχής (στο email CHRISOULI@sev.org.gr ή στο τηλ. 2115006145 – υπόψη κας Χρυσούλη).

Με ιδιαίτερη χαρά, σας περιμένουμε στην πρώτη αυτή δράση δικτύωσης της Πρωτοβουλίας Εξωστρέφειας !

 

Ανήκει στην: Εξωστρέφεια