Δράση Δικτύωσης «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ: Επιχειρηματική Καινοτομία και Αναπτυξιακές Προοπτικές», στην Πάτρα, στις 20/05/2015, ώρα 18:00

12 Μαΐου 2015 | By

kenotomiaΟ ΣΕΒ σύνδεσμος επιχειρήσεων και βιομηχανιών, ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας και το Επιμελητήριο Αχαΐας, σας προσκαλούν την Τετάρτη, 20 Μαΐου 2015 και ώρα 18:00, στην Εκδήλωση Δικτύωσης που θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αχαΐας (Μιχαλακοπούλου 50) με θέμα: ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ: Επιχειρηματική Καινοτομία και Αναπτυξιακές Προοπτικές.

Η δράση αυτή έχει ως στόχο την καθοδήγηση (mentoring) των στελεχών επιχειρήσεων στην ανάπτυξη των απαιτούμενων δικτυώσεων και συνεργασιών για την υλοποίηση των καινοτομιών που σχεδιάστηκαν στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας Ανάπτυξης Δεξιοτήτων και Ικανοτήτων Καινοτομίας “INNOVATION EXPERT – ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ” που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σημειώνεται ότι η Πρωτοβουλία Καινοτομίας του ΣΕΒ υλοποιείται δυναμικά, με μεγάλο αριθμό συμμετοχών στις δράσεις επιμόρφωσης, συμβουλευτικής υποστήριξης και δικτύωσης. Στην Πρωτοβουλία εντάσσονται, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, συνολικά 460 στελέχη από περίπου 230 επιχειρήσεις σε πανελλαδικό επίπεδο.

Η συγκεκριμένη Εκδήλωση Δικτύωσης εντάσσεται στο έργο «Ολοκληρωμένα Προγράμματα, Πρωτοβουλίες και Δικτυώσεις για την Ανάπτυξη Δεξιοτήτων και Ικανοτήτων Καινοτομίας» που υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους.

Αντίστοιχες δράσεις δικτύωσης θα πραγματοποιηθούν και σε άλλες Περιφέρειες της χώρας κατά το επόμενο χρονικό διάστημα. Ειδικότερα για τους συμμετέχοντες στα επιμορφωτικά τμήματα Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων, θα ακολουθήσει, εντός του μηνός Ιουνίου 2015, Δράση Δικτύωσης υπό τη μορφή Εργαστηρίου (Workshop).

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για την Πρόσκληση (πατήστε εδώ) και το Πρόγραμμα (πατήστε εδώ) της Εκδήλωσης. Αναλυτικές πληροφορίες διατίθενται επίσης στην ιστοσελίδα: www.sev4enterprise.org.gr (Καινοτομία), καθώς και από τους συνεργαζόμενους φορείς:

  • ΣΕΒ / Αθήνα, τηλ.: 211 5006 118, e-mail: sev4enterprise@sev.org.gr
  • ΣΕΒΠΕ&ΔΕ / Πάτρα, τηλ.: 2610 620815, e-mail: info@sevpde.gr
  • Επιμελητήριο Αχαΐας, τηλ.: 2610 277779, e-mail: ea@e-a.gr
  • Ανάδοχος Έργου: Ένωση Εταιρειών ΚΕΚ ΑΠΟΨΗ ΑΕ – PLANET ΑΕ, τηλ.: 210 4629300, 210 6905000, e-mail: innovationexpert@apopsi.gr

Προσβλέπουμε στην ανταπόκρισή σας και στη συμμετοχή σας σε αυτή τη δυναμική αναπτυξιακή σύμπραξη !

 

Ανήκει στην: Καινοτομία