3ο Startup Weekend Volos: 21-23/11/2014!

14 Νοεμβρίου 2014 | By

STARTUP WEEKEND_BIGΤο Startup Weekend, είναι ένα παγκόσμιο κίνημα που προωθεί την επιχειρηματικότητα των νέων και ενθαρρύνει την πραγματοποίηση καινοτόμων ιδεών. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη κοινότητα νέων επιχειρηματιών, που έχει οργανώσει πάνω από 800 εκδηλώσεις σε 100 χώρες τα δυο τελευταία χρόνια.

Η διοργάνωση του 3ου Startup Weekend Volos (www.up.co/communities/greece/volos/startup-weekend/4399) υποστηρίζεται από τη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Για πρώτη φορά μέσω του Startup Weekend Volos δίνεται η δυνατότητα σε ομάδες από την Ελλάδα να λάβουν μέρος στο Global Startup Battle (www.globalstartupbattle.co). Το Global Startup Battle έχει ως στόχο να δημιουργήσει μια ισχυρότερη παγκόσμια κοινότητα επιχειρηματιών μέσα από το μεγαλύτερο διαγωνισμό επιχειρηματικότητας στον κόσμο.

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, πριν και μετά την Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας (gr.gew.co/users/mokeuth), πάνω από 200 Startup Weekend και άλλες διεθνείς εκδηλώσεις που φιλοξενούνται σε όλο τον κόσμο καθώς και οι νικήτριες ομάδες κάθε εκδήλωσης μπορούν να προχωρήσουν και να διαγωνιστούν σε παγκόσμιο επίπεδο.

Μην το χάσετε!

 

Ανήκει στην: Επιχειρηματικότητα