Παράταση Πρόσκλησης Συμμετοχής στον Γ’ Κύκλο «Μαζί στην Εκκίνηση!», μέχρι τις 15/2/2015

20 Ιανουαρίου 2015 | By

960x380xsevforslider.png.pagespeed.ic.7ffefrSPSb

Άν έχεις κι εσύ μια πρωτότυπη νέα ιδέα και θέλεις να την αξιοποιήσεις επιχειρηματικά, δήλωσε συμμετοχή στον Γ’ Κύκλο «Μαζί στην Εκκίνηση!»μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου 2015.

Το πρόγραμμα «Μαζί στην Εκκίνηση!», προσφέρει στους υποψήφιους επιχειρηματίες ολοκληρωμένες υπηρεσίες  υποστήριξης που περιλαμβάνουν:

  • Φιλοξενία σε ειδικά επιλεγμένους και εξοπλισμένους χώρους στην Αθήνα, στη Βιβλιοθήκη του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε «Δημόκριτος», στην Αγία Παρασκευή, στο Βόλο, στο Κτίριο Καπνού και στο Ηράκλειο Κρήτης, στο χώρο του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας.
  • Coaching και Συμβουλευτική για τη διαμόρφωση στρατηγικής, τον επιχειρηματικό σχεδιασμό και την προβολή και προώθηση των προϊόντων στην αγορά.
  • Επιμόρφωση για την αποτελεσματική οργάνωση και λειτουργία μιας επιχείρησης.
  • Μentoring και Δικτύωση από υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων-μελών του ΣΕΒ με πολυετή εμπειρία και από το δίκτυο επιχειρήσεων-υποστηρικτών μας.

Διάβασε εδώ αναλυτικές πληροφορίες για τον τρόπο συμμετοχής και υποβολής των αιτήσεων

Η προθεσμία για την υποβολή Αιτήσεων Συμμετοχής είναι μέχρι τις 15/02/2015. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να  υποβάλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους στην ιστοσελίδα του προγράμματος www.sev4enterprise.org.gr/epixeirimatikotita.

Κατέβασε εδώ την Πρόσκληση Συμμετοχής

Επιχείρησε την ιδέα σου!

* Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράµµατος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και συγχρηµατοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταµείο) και από εθνικούς πόρους.

 

 

Ανήκει στην: Επιχειρηματικότητα