Εκδήλωση για την Πρωτοβουλία «Innovation Expert – Καινοτομία στην Πράξη», στην Πάτρα στις 04/06/2014 – 18:30

30 Μαΐου 2014 | By

Ο ΣΕΒ σύνδεσμος επιχειρήσεων και βιομηχανιών, ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας και το Επιμελητήριο Αχαΐας, σας προσκαλούν την Τετάρτη  04/06/2014 και ώρα 18:30 στην Εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα (αίθουσα Επιμελητηρίου Αχαΐας), με θέμα: ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ – Πρωτοβουλία για την ανάπτυξη δεξιοτήτων καινοτομίας σε Στελέχη και Επιχειρήσεις.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση εντάσσεται στο έργο «Ολοκληρωμένα Προγράμματα, Πρωτοβουλίες και Δικτυώσεις για την Ανάπτυξη Δεξιοτήτων και Ικανοτήτων Καινοτομίας» που υλοποιείται από την Ένωση Εταιρειών ΚΕΚ ΑΠΟΨΗ Α.Ε. – PLANET Α.Ε.

Η υλοποίηση της Πρωτοβουλίας «Innovation Expert – Καινοτομία στην Πράξη» έχει ξεκινήσει δυναμικά, με βάση τον μεγάλο αριθμό αιτήσεων συμμετοχής στις δράσεις επιμόρφωσης, συμβουλευτικής υποστήριξης και δικτύωσης. Με σκοπό τη διευκόλυνση των στελεχών επιχειρήσεων που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις δράσεις της συγκεκριμένης Πρωτοβουλίας Ανάπτυξης Δεξιοτήτων και Ικανοτήτων Καινοτομίας, επισημαίνεται ότι η Πρόσκληση για τα στελέχη επιχειρήσεων παραμένει ανοικτή έως τις 30/06/2014.

Η Πρωτοβουλία του ΣΕΒ «Innovation Expert – Καινοτομία στην Πράξη» περιλαμβάνει τις εξής δράσεις:

  • Επιμόρφωση στελεχών από έμπειρους εκπαιδευτές για την ανάπτυξη των αναγκαίων γνώσεων και δεξιοτήτων και την ουσιαστική κατανόηση των διαδικασιών παραγωγικής, εμπορικής, λειτουργικής και οργανωσιακής καινοτομίας.
  • Συμβουλευτική υποστήριξη στελεχών και επιχειρήσεων από εξειδικευμένους συμβούλους για την προετοιμασία και εφαρμογή ενός πλάνου καινοτομίας αλλά και τη δημιουργία ενός μόνιμου μηχανισμού διαχείρισης της καινοτομίας μέσα στην επιχείρηση.
  • Δικτύωση στελεχών και επιχειρήσεων με φορείς και εμπειρογνώμονες καινοτομίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για την αμοιβαία στήριξη των προσπαθειών τους και τη διάχυση καλών πρακτικών μετασχηματισμού της καινοτομίας σε βιώσιμη επιχειρηματικότητα.

Στην Πρωτοβουλία «Innovation Expert – Καινοτομία στην Πράξη» θα ενταχθούν, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, συνολικά 460 στελέχη από περίπου 230 επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως κλάδου, που δραστηριοποιούνται στις Περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Ιονίων Νήσων, Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, Β. Αιγαίου, Κρήτης (Άξονας 7), καθώς και στις Περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας και Αττικής (Άξονας 8). Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για την Πρόσκληση και το Πρόγραμμα της Εκδήλωσης (πατήστε εδώ) καθώς και να συμμετέχουν στην Πρωτοβουλία Καινοτομίας υποβάλλοντας ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους στον ακόλουθο σύνδεσμο. Αναλυτικές πληροφορίες για τους στόχους και το πλαίσιο της Πρωτοβουλίας διατίθενται στην ιστοσελίδα: www.sev4enterprise.org.gr (Καινοτομία), καθώς και από τους συνεργαζόμενους φορείς:

  • ΣΕΒ / Αθήνα, τηλ.: 211 5006118
  • ΣΒΠΔΕ / Πάτρα, τηλ.: 2610 6220815
  • Επιμελητήριο Αχαΐας, τηλ.: 2610 277779
  • Ανάδοχος Έργου: Ένωση Εταιρειών ΚΕΚ ΑΠΟΨΗ ΑΕ – PLANET ΑΕ, τηλ. 2104629300, e-mail: innovationexpert@apopsi.gr

Προσβλέπουμε στην ανταπόκρισή σας και στη συμμετοχή σας σε αυτή τη δυναμική αναπτυξιακή σύμπραξη!

 

 

 

Ανήκει στην: Καινοτομία