Δράση Δικτύωσης για την Πρωτοβουλία Εξωστρέφειας “EXPORT EXPERT” με θέμα: «ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ: Η συμβολή των Τελωνειακών Διαδικασιών και των Logistics στην ανάπτυξη των ελληνικών εξαγωγών», 4 Απριλίου 2014, στη Θεσσαλονίκη

31 Μαρτίου 2014 | By

Ο ΣΕΒ σύνδεσμος επιχειρήσεων και βιομηχανιών, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), σας προσκαλούν στη Δράση Δικτύωσης με θέμα: «ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ: Η συμβολή των Τελωνειακών Διαδικασιών και των Logistics στην ανάπτυξη των ελληνικών εξαγωγών» που οργανώνεται στη Θεσσαλονίκη στις 4 Απριλίου 2014, στις 17.00 (Ξενοδοχείο Domotel Les Lazaristes).

Η εκδήλωση έχει ως στόχο την ενημέρωση και δικτύωση των στελεχών εξωστρεφών επιχειρήσεων και του επιχειρηματικού κόσμου της περιοχής σχετικά με θέματα τελωνειακών διαδικασιών και μεταφορών/αποθήκευσης/διακίνησης.

Η συγκεκριμένη Δράση Δικτύωσης εντάσσεται στο έργο «Ολοκληρωμένα Προγράμματα, Πρωτοβουλίες και Δικτυώσεις για την ανάπτυξη Δεξιοτήτων και Ικανοτήτων Εξωστρέφειας» που υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους. Αντίστοιχες δράσεις δικτύωσης θα πραγματοποιηθούν και σε άλλες Περιφέρειες για τις οποίες θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις.

Προσβλέπουμε στη συμμετοχή σας σε αυτή τη δυναμική αναπτυξιακή διοργάνωση.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να ενημερώσουν για τη συμμετοχή τους, συμπληρώνοντας τη σχετική Δήλωση Συμμετοχής και να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες στην Πρόσκληση και το Πρόγραμμα της Εκδήλωσης, στην ιστοσελίδα της Πρωτοβουλίας www.sev4enterprise.org.gr, καθώς και από τους συνεργαζόμενους φορείς:

 

 

Ανήκει στην: Εξωστρέφεια